Опис: | Традиційний Тарт Татен (фр. tarte Tatin) - це французький яблучний пиріг навиворіт, в якому яблука знизу підсмажуються в олії та цукрі, перш ніж випікається пиріг, зверху накритий тестом. Так, існує версія, що французький кондитер Stéphanie спекла в поспіху яблучний пиріг неправильно, не поклавши спочатку аркуш тесту, але клієнтам ресторану десерт дуже сподобався! Тоді ж з'явився класичний рецепт незвичайної страви. Можливо, цей пиріг буде і для Вас фірмовим? Тарт Татен може бути приготовлений з грушами, персиками, ананасом, помідорами або овочами, наприклад з баклажанами, цибулею. Для його приготування Вам знадобиться така зручна форма, продумана до дрібниць. Що може бути зручніше: спочатку робимо карамель, нагріваючи форму на плиті, потім відправляємо все в ній - прямо в духовку! Перевертаємо готовий пиріг на сервірувальну тарілку і подаємо на ній! |
Тип: | форма для випікання, форми для запікання |
Матеріал: | Високоміцна кераміка Ceradon® |
Стать: | жіночий чоловічий |
Упаковка: | фірмова упаковка |
Серія: | Flame |
Розміри: | діаметр 30 см, діаметр дна 21,5 см |
Особливості: | стійкість до механічного впливу, стійкість до температур від -20°C до 250°C, форму можна використовувати для всіх видів плит і духових шаф (крім індукційних), сервірувальну тарілку можна використовувати тільки в духовці та мікрохвильовій печі, можна мити в посудомийній машині, ручна робота французьких високоякісних , довго зберігає колір |