Опис: | Невеликий, гострий, що ідеально справляється з точними операціями, ніж принесе задоволення і легкість у приготуванні. Він має гладкий край, вузьке та пружне лезо. Цей ніж ідеально підходить для приготування філе з риби. Чудово знімає шкіру з риби, точно копіює хребет риби. Ергономічної форми, зручна рукоять чорного кольору добре лягає у долоню. Завдяки трохи шорсткої поверхні не ковзає в руці при роботі з жирною рибою або м'ясом. Виконана рукоятка із теплоізоляційного матеріалу Fibrox і витримує до 150ºC. Це буде корисно, якщо ніж торкнеться гарячої сковороди або дека. Вам сподобається якість цього швейцарського кухонного ножа для філе! |
Тип: | кухонні ножі |
Матеріал: | лезо: високоякісна нержавіюча сталь твердістю 55-56 HRC; рукоять: чорний матовий поліпропілен Fibrox |
Стать: | жіночий чоловічий |
Упаковка: | блістер з логотипом Victorinox |
Гарантія: | 3 роки |
Країна виробник: | Швейцарія |
Розміри: | довжина леза 16 см |
Підтип: | філейний ніж |